Smartlog v3 » Frk. Bjerres skriblerier » Om min tid som blomsterplukker
Opret egen blog | Næste blog »

Om min tid som blomsterplukker

24. Apr 2006 22:29, Engis

Slog et smut forbi min lokale blomsterhandler i dag efter arbejdet, og så at de sælger den blomst, som jeg plukkede dagen lang, da jeg var volontør i kibbutz i Israel.

Synes, det er lidt sjovt at se blomsten igen og har taget en buket med hjem. Den står inde i stuen og pynter fint.
<p class="center">
Safari Sunset</p>
Da jeg var i Kibbutz, blev vi, volontører, sat til at plukke blomsterne, Safari Sunset. De voksede i hobetal på markerne omkring kibbutzen og da vi volontører var den billigste arbejdskraft, lige efter de russiske indvandrere, blev vi hver dag kørt med traktor ud i blomstermarkerne og sat til at samle bundter sammen, som skulle sendes videre til det europæiske blomstermarked.

Jeg kan derfor ikke helt lade være med at trække lidt på smilebåndet over, at en "lille, stakkels" volontør måske har været med til at plukke netop den buket, som står på mit spisebord lige nu.

Jeg har fundet et billedbevis frem, så jeg kan dokumentere, at jeg rent faktisk har været blomsterplukker i sin tid - og selvom det var hårdt arbejde at plukke blomsterne, så var der også tid til sjov og ballade, som man kan se på billedet. Jeg undskylder på forhånd for min lidt pjaltede stil med back packer pludderbukser og vandresandaler. Stilen var helt klart en fase, som jeg gik igennem, og den er lagt på hylden igen :-)
<p class="center">
Min tid som rockstjerne i en blomstermark</p>

Kommentarer

 1. Hanne
  22. Sep 2007 23:51
  1

  Hej hej.

  Hvor og hvornår har du du været voluntør i Israel?

  Jeg var det sammen med min veninde Susanne i 1994.
  Vi var oppe i det nordlige Israel i en kibbutz der hedder Kfar Blum.

  Fint billede og lækre bukser, hi hi..


  MVH Hanne

 2. Signe
  24. Sep 2007 15:16
  2

  Hej Hanne.

  Undskyld, jeg ikke har svaret før, men jeg vedligeholder ikke denne weblo længere. Er flyttet til http:/frkbjerre.wordpress.com

  Og svar på dine spørgsmål: Jeg var i Kibbutz Hulata i Nordisrael. Kfar Blum siger mig et eller andet. tror måske, at det lå i nærheden.

  Og bukserne var jo fed kibbutz stil ;-)

Tags

Arkiv